×

Történelmi felhasználás

A Rhodiola rosea története több évszázadot ölel fel.

 

A korai írások szerint, az ókori görögök gyógyászati ​​tulajdonságaiért, a vikingek pedig az erő és kitartás növelő hatása miatt használták. A középkorban a kínai császárok expedíciókat finanszíroztak a Golden Root felkutatására, 1775-ben pedig a kivonat bekerült az első svéd orvosi kézikönyvbe. A modern időkben az orosz űrhajósoknak adták a növény kivonatát, hogy megbirkózzanak a rájuk háruló megnövekedett pszichológiai nyomással, az olimpikonok pedig a teljesítmény és a kitartás növelésére használták.

 

  • A Vitango®-t jellemző kettős hatás megkülönbözteti azoktól a készítményektől, amelyek vagy csak a hangulatot befolyásolják - főleg nyugtató hatásúak -, vagy az olyan termékektől is, amelyek csak felpörgetnek.
  • Ellentétben egyes szintetikus hatóanyagokkal, a Vitango® nem álmosít, nem addiktív, nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel és nagyon jól tolerálható akár hosszú távon is.
  • 18 év feletti felnőttek és időseknek ajánlott!
  • Hagyományos növényi gyógyszer a Dr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals, a növényi gyógyszerek fejlesztésében egyik világelső gyógyszergyár terméke.

 

Vissza