×

Legutóbbi eredmények

Napjainkra a Rhodiola rosea kivonat használatát több publikált kutatás és orvos is támogatja.

 

A gyógynövény kivonata bizonyítottan javítja a „vizsgadrukkot”, vagyis a stresszt és feszültséget a vizsgákon résztvevő hallgatóknál, jótékony hatása megmutatkozik az orvosok mentális teljesítményének növelésében stresszes, szellemileg kimerítő éjszakai ügyelet során. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a Rhodiola rosea kivonata csökkenti a stresszel kapcsolatos fáradtságot és stresszhormonok felszabadulását.

A Rhodiola rosea gyógynövényi hatóanyag felhasználásával egy olyan gyógyszerkészítmény áll rendelkezésünkre, amely hatékonyan alkalmazható a stressz és a túlterheltség szellemi és testi tüneteinek enyhítésére, mint például fáradtság, kimerültség, ingerlékenység és feszültség.

 

  • A Vitango®-t jellemző kettős hatás megkülönbözteti azoktól a készítményektől, amelyek vagy csak a hangulatot befolyásolják - főleg nyugtató hatásúak -, vagy az olyan termékektől is, amelyek csak felpörgetnek.
  • Ellentétben egyes szintetikus hatóanyagokkal, a Vitango® nem álmosít, nem addiktív, nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel és nagyon jól tolerálható akár hosszú távon is.
  • 18 év feletti felnőttek és időseknek ajánlott!
  • Hagyományos növényi gyógyszer a Dr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals, a növényi gyógyszerek fejlesztésében egyik világelső gyógyszergyár terméke.

 

Vissza