×

A napi stressz

Az Egészségügyi Világszervezet a stresszt, "világméretű járványként” írja le.

Vitango_1

Bár a mai modern világunkban ritkán kell megküzdenünk vadon élő ragadozókkal, a velünk született válaszkészségünk még mindig létezik - amelyet a mai életünk stresszorai hívnak elő, a soha véget nem érő munkahelyi feladatok, vagy szülőkénti megfelelés. Kis dózisokban a stresszválasz képes felkészíteni minket arra, hogy megfeleljünk a kihívásoknak, de a túl sok modern-kori stresszor gyengítheti ellenállóképességünket, kimerítheti energiatartalékainkat…

A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást is eredményezhet, a krónikus stressz veszélyei közé tartozik a megemelkedett vérnyomás, szívbetegség és a depresszió.

 

  • A Vitango®-t jellemző kettős hatás megkülönbözteti azoktól a készítményektől, amelyek vagy csak a hangulatot befolyásolják - főleg nyugtató hatásúak -, vagy az olyan termékektől is, amelyek csak felpörgetnek.
  • Ellentétben egyes szintetikus hatóanyagokkal, a Vitango® nem álmosít, nem addiktív, nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel és nagyon jól tolerálható akár hosszú távon is.
  • 18 év feletti felnőttek és időseknek ajánlott!
  • Hagyományos növényi gyógyszer a Dr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals, a növényi gyógyszerek fejlesztésében egyik világelső gyógyszergyár terméke.

 

Vissza