×

Kiknek ajánljuk a Canephron® bevont tablettát?

 

Canephron_1

 

 

Nem akartam belevágni egy újabb hosszú kapcsolatba, inkább kiélveztem a szabadságomat és az új ismeretségeket. Szép időszak volt, de az új kalandoknak, sajnos, minden alkalommal a felfázás, avagy a húgyúti gyulladás vetett véget. Tüneteim enyhék voltak, de mégis megkeserítették az együttléteket, égő, csípő, fájdalmas érzés jelentkezett. 

Kipróbáltam minden házi praktikát, de a probléma sosem tűnt el végleg. A magánéletem újra sivár lett, féltem belevágni az új kalandokba, mert tudtam, hogy nem élvezném őket.

Most már készen állnék egy újabb hosszú kapcsolatra, szeretnék megállapodni. A karrierem szárnyal, minden adott ahhoz, hogy családot alapítsak. Kivéve persze, a társam. A szűnni nem akaró problémám miatt nem merek belevágni az ismerkedésbe, megoldás után kutatva találtam rá a Canephron®-ra, amely három gyógynövény segítségével támogatja a terápiát a húgyúti gyulladások enyhe eseteiben. Nem hezitáltam, leugrottam a közeli patikába, és könnyedén, recept nélkül kiváltottam a gyógyszert.

Boldog vagyok, mert a tüneteim elmúltak, és, bár nem akarom elkiabálni, azt hiszem újra rám talált a szerelem.

 

Bianka tünetei:

  • égő, csípő, viszkető érzés
  • gyakori vizelési inger
  • hasfájás, enyhe hasi görcsök*

Bianka húgyúti gyulladására a Canephron® bevont tablettát ajánljuk:

  • hölgyeknél a partnerváltás és az aktív szexuális élet rizikófaktornak számít, ezért a húgycső és húgyhólyag gyulladása is gyakoribb,
  • a Canephron® természetes, 3 gyógynövény hatóanyagú, gyógyszertárban recept nélkül kapható gyógyszer,
  • Canephron® az okot – amit egy baktérium, az E. coli okoz- megszüntető baktériumellenes hatás mellett vizelethajtó, gyulladáscsökkentő és enyhe görcsoldó* aktivitásokkal rendelkezik, amelyek rendkívül hasznosak a húgyúti gyulladások kezelésében,
  • Canephron® a kombinált hatások révén megszünteti jellemző tüneteket,
  • a Canephron® jól tolerálható,
  • a Canephron® adagolása: naponta 3-szor 2 tabletta.

 

*Figyelem! Amennyiben a gyógyszer alkalmazása során láz, görcsök, véres vizelet, vizeletürítési zavar vagy akut vizelet visszatartás jelentkezik, azonnal forduljon orvoshoz, mivel ezek a tünetek a betegség szövődményes lefolyására utalnak.