×
From Nature. For Health.

 

A Schwabe Cégcsoport által fejlesztett és gyártott gyógyszerek és egészségügyi termékek alapját a gyógynövények képezik, cégünk mottója a természetből az egészségért (From Nature. For Health)!

 

A Cégcsoport anyavállalata a Dr. Willmar Schwabe GmbH & Co. KG, Európa egyik legrégebbi gyógyszergyártója, története több mint 150 évre nyúlik vissza. A közel 4000 munkatársat foglalkoztató, mintegy 900 millió EUR forgalmú cég központja a németországi Karlsruhe-ban található és Olaf Schwabe irányítása alatt áll, aki az alapító, Dr. Willmar Schwabe dédunokája.

 

Idővel Cégcsoportnál a globális üzleti tevékenység szerepe kibővült, mindez jelentős hatással van a Cégcsoport stabilitására és növekedésére, mára a Schwabe mind az öt kontinensen aktív. A fő hangsúly Európára irányul, elmúlt években az Egyesült Államok és Kína lett a legfontosabb nemzetközi piac a Cégcsoport számára.

 

A kiváló minőségű gyógyszeripari termékek terén szerzett 150 éves tapasztalattal rendelkező Schwabe Cégcsoport természetes megoldásokat kínál!Erőfeszítéseinket és szakértelmünket a következő terápiás területekre összpontosítjuk:

 

  • mentális egészség,
  • légúti megbetegedések,
  • gyomor- és az emésztőrendszeri problémák,
  • általános egészség és jóllét megőrzése.

Gyógyszereink alapjául klinikailag bizonyított, magas minőségű szabadalmaztatott növényi kivonatok szolgálnak.  Emellett olyan tradicionális terápiákban is jártasak vagyunk, mint például a Schüssler-féle biokémiai terápia.

 

A Schwabe Cégcsoport termékei mellett a Schwabe Hungary 2001 óta egy ugyancsak világszínvonalú, neumarkti központú, Professor Dr M. A. Popp tulajdonában lévő, és az ő vezetésével működő, közel 300 millió EUR forgalmú, gyógynövény alapú gyógyszereket fejlesztő és gyártó cég, a Bionorica Cégcsoport gyógyszereit is képviseljük.

 

Termékeinket az

  • ellenőrzött növénytermesztés
  • minőségbiztosított hatóanyag kinyerés
  • magas szintű gyártási eljárás
  • gyógyszerminőségű végtermék
  • klinikai vizsgálatokkal alátámasztott hatékonyság jellemzi

A következőkben termékinformációkat talál a Schwabe Hungary Kft. által, Magyarországon képviselt recept nélkül kapható gyógyszerkészítményekről.

Bronchipret
Bronchipret
Canephron
Canephron
Kaloba
Kaloba
Gastropan
Gastropan
Lavekan
Lavekan
Sinupret
Sinupret
Tebofortan
Tebofortan
Vitango
Vitango

 

HA ÖN GYÓGYULNI AKAR, VEGYEN GYÓGYSZERT ÉS FELEJTSE EL AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKET!

Olvasson tovább >> 

 

Részlet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapjáról étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban:

 

„Napjainkban az étrend-kiegészítők egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, így az élelmiszerek között ez a kategória egy folyamatosan bővülő termékcsoportot jelent.

 

Tapasztalataink alapján a lakosság tájékozottsága ennek ellenére nem megfelelő a témában, sokan ugyanis nincsenek tisztában az étrend-kiegészítők funkciójával és hajlamosak összekeverni azokat a gyógyszerkészítményekkel.

Olvasson tovább >>>

 

 

 

Esetleges mellékhatással kapcsolatban hívja a 06-70-376-0629 számot, vagy írjon e-mailt elérhetőségeinek megadásával!